Een klasse verlaagd plafond tilt jouw woonst naar een ongezien niveau, ook in Vlaams-Brabant.In de wereld van de valse plafonds kent Newmat zijn gelijke niet.

Klanten en installateurs zullen dan ook met overtuiging beamen dat de spanplafonds en wanden die het merk biedt een ware verrijking zijn voor elke woonst. Dit zowel op het vlak van schoonheid, als op het gebied van praktische meerwaarde. Creativiteit, akoestische absorptie en eerbied voor mens en natuur zijn dan ook geen loze begrippen voor dit Franse merk. De meerdere, diverse certificaten helpen u dan weer zich te verzekeren dat de gekozen oplossing voldoet aan alle geldende normen.

Dankzij de vernieuwende plaatsingsmethode kan een gecertificeerd installateur de diverse oplossingen bovendien heel snel en accuraat installeren. De koude installatie en het ontbreken van enige stank zorgen er dan weer voor dat u de met Newmat uitgeruste vertrek bijna onmiddellijk terug in gebruik kan nemen.

Maar wat heeft een vals plafond nu exact te brengen?

Een spanplafond is een kunstdoek dat door middel van hitte strak wordt opgespannen tegen niet zichtbare profielen aan de muren. Na de plaatsing koelt het doek terug af. Het spandoek kan perfect op maat worden gemaakt.

Wanneer men spreekt over een klassiek verlaagd plafond, spreekt men het eigenlijk over een naadloos vals plafond op basis van polyester. In tegenstelling tot een PVC plafond komt hier dus geen PVC aan de productie van het spanplafond bij kijken.

Doordat het klassiek vals plafond in een ruim assortiment aan kleuren verkrijgbaar is, wordt dit type vaak gebruikt in woonkamers, leefruimtes en handelszaken. Waar men bij naadloze PVC plafonds de keuze heeft uit mat wit of crèmekleur (beige), kan men bij de klassieke versie niet alleen kiezen uit meerdere opties wit, maar ook uit tal van kleuren, zoals blauw, groen, geel, grijs en zelfs zwart.

Aan de hand van speciale profielen of een traditionele klem-samenstelling, wordt het plafond vlak tegen de muur aan geplaatst en heel stevig opgespannen, waardoor het geheel een heel hippe indruk krijgt.

Bij Spanplafonds Vlaams-Brabant staan we zeer sterk voor kwaliteit. Daarom zijn alle plafonds die we plaatsen van de brand Newmat. Deze producent staat namelijk gekend om de uiterst fijne structuur van de verlaagde plafonds, waardoor deze, zelfs met breedtes tot 510cm, zeer strak kunnen worden gehangen. Het eindwerk is een “ceiling” met een ongeziene strakheid en een magnifieke look, waar u zeer lang van zal kunnen genieten.

Newmat verlaagde plafonds

De verlaagde plafonds van Newmat biedt bouwers en verbouwers ongeziene opties om het interieur van hun dromen helemaal áf te krijgen. Het brede kleuren opties waaruit kan worden gekozen, maakt dat het merk voor elk soort vertrek een passende oplossing kan bieden.

Ook vals plafond biedt het Newmat Graphic collectie u de oneindige kans uw eigen kunsten te botvieren door het designen van een totaal eigenzinnig spanplafond. Welke optie uw voorkeur ook mag hebben, het resultaat is een vertrek dat er werkelijk staat.

De stilistische pluspunten zijn echter niet de enige kwaliteiten waardoor Newmat bij gebruikers en architecten een ijzersterke reputatie geniet. De onderhoudsvriendelijkheid en waterafstotende eigenschappen van het spandoek zorgen er namelijk voor dat de trots op en het plezier van de gekozen bekleding een verhaal van lange termijn zijn. Ook draagt dit interieurelement op het vlak van geluidsdemping meer dan zijn steentje bij.

Bij welke pro kan u terecht?

Dag in, dag uit helpen wij mensen bij het verwezenlijken van hun ideeën. Met een Steijvers Spanplafond Leuven tillen we de uitstraling van jouw woning naar een schitterend niveau.

Deze meerwaarde is enerzijds te danken dankzij onze coöperatie met het hoog kwalitatieve merk Newmat, waarvan Spanplafonds Leuven officiële dealer is.

Anderzijds durven wij gerust met trots te stellen dat we met meer dan 20 jaar aan kwalitatieve vakervaring de kneepjes van het vak kennen. Je bent bij ons in goede handen!

Zit je met vragen?

Je wil graag weten wat een topkwaliteit verlaagd plafond kan kosten?

Vul dan nu vrijblijvend het formulier in, en ons team voorziet je binnen 2 werkdagen van een vrijblijvende vals plafond prijsaanvraag.

Wij zetten even voor je op rij.

U krijgt van tien jaar garantie
Wij zijn officieel Newmat dealer
Met meer dan 20 jaar vakervaring

Hier ook nog enkele voordelen van een spanplafond.

Zonder hak- of breekwerk
Installatie gebeurt (meestal) in een dag
Zonder verslepen van uw meubels
Geen barsten of scheuren meer
Akoestisch isolerend
Brandveilig & vochtbestendig
Te bekomen in diverse tonen

Tot snel :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *